HK Viljaporsaan Mestarin juhlakinkku luuton
Lihantaitajien käsityönäyte. Luuton, verkotettu juhlakinkku pienellä rajatulla nahalla ja rasvalla. Tuore ja harmaasuolattu. Tuote on valmistettu suomalaisesta kotitiloillamme vastuullisesti kasvatetusta viljaporsaan lihasta. Lajittele pakkaus käytön jälkeen muovina.Pakkauskoko | 1,5-3,0 kg |
---|---|
Tuotetunnus | 3826 |
EAN | 2391382600000 |
Ravintoarvo / 100g | |
---|---|
Energia | 920 kJ / 220 Kcal |
Rasva | 16 g |
joista tyydyttyneitä | 6,1 g |
Hiilihydraatit | 0,2 g |
joista sokereita | 0,2 g |
Proteiini | 19 g |
Suola | 1,9 g |
Valmistus
Ota kinkku pakkauksessaan huoneenlämpöön noin 1 h ennen kypsentämistä. Älä avaa pakkausta. Lämmitä uuni 100-125 °C (kiertoilmauunissa 80-100 °C). Laita kinkku pakkauksessaan uunipellille etiketti ylöspäin, irrota etiketti. Laita uunipelti uuniin ja kypsennä n. 60-70 min/kg. Pakkaus avautuu osittain paiston aikana. Kinkku on valmis, kun
sisälämpötila on 72-77 °C. Suosittelemme lihalämpömittarin käyttöä. Poista muovipakkaus, verkko ja kamara jäähtyneestä kinkusta. Kuorruta kamaraton pinta sinapilla, munankeltuaisella, korppujauhoilla ja kokonaisilla neilikoilla. Ruskista uunissa 5-10 min (225 - 250 °C).
SÄILYTYS: Säilytä paistettua kinkkua jääkaapissa (+4 - 6 °C).
Tuotetiedot
suomalainen porsaanliha 83 %, vesi, jodioitu suola, stabilointiaineet (E450, E451), dekstroosi, hapettumisenestoaine (E301) LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. Voimakassuolainen. Lihan alkuperä: Suomi
Huomioithan, että valmistamme tehtaillamme osaa tuotteista läpi vuoden ja osaa tuotteista vain sesongeittain. Kauppiaasi osaa neuvoa sinua parhaiten haluamasi tuotteen suhteen tai voit kääntyä myös Kuluttajapalvelumme puoleen.