HK Viljaporsaan sisäfilee maustamaton

Kokonainen Viljaporsaan sisäfilee on mehukasta ja mureaa syötävää ja sen voi kypsentää kokonaisena grillissä tai uunissa tai sen voi leikata vaikkapa pihveiksi pannulle tai grilliin. Kokonaisena paistettaessa kannattaa hyödyntää lihalämpömittaria. Tuote on kypsää, kun sen sisälämpö on n. 72 astetta. Mausta suolalla ja pippurilla ja tarjoile hyvien lisukkeiden kera. HK viljaporsaan maustamaton sisäfilee on valmistettu suomalaisesta kotitiloillamme vastuullisesti kasvatetusta viljaporsaan lihasta. Tuotteelle on myönnetty Sydänmerkki, joka kertoo tuotteen olevan rasvan laadun ja määrän sekä suolan määrän osalta hyvä valinta. Lajittele pakkaus käytön jälkeen muovina.
Pakkauskoko n. 550 g
Tuotetunnus 1721
EAN 2391172100000
Ravintoarvo / 100g
Energia 520 kJ / 130 Kcal
Rasva 4.1 g
joista tyydyttyneitä 1,6 g
Hiilihydraatit 0 g
joista sokereita 0 g
Proteiini 21 g
Suola 0,16 g

Valmistus

Aseta lihalämpömittari fileeseen ja laita se 175 asteiseen uuniin. Paista noin 30 min tai kunnes sisälämpö on 72 astetta. Mausta suolalla ja pippurilla.

Tuotetiedot

suomalainen porsaanliha 100 %. RUNSASPROTEIININEN. Alkuperämaa: Suomi.

Huomioithan, että valmistamme tehtaillamme osaa tuotteista läpi vuoden ja osaa tuotteista vain sesongeittain. Kauppiaasi osaa neuvoa sinua parhaiten haluamasi tuotteen suhteen tai voit kääntyä myös Kuluttajapalvelumme puoleen.

Suosittuja reseptejä

Tutustu uuteen tapaamme tuottaa ruokaa

Lue lisää