
HK Viljaporsaan spare ribs
Spare Ribs on kunnianosoitus amerikkalaiselle grillauskulttuurille. Viljaporsaan kylkiluurivi esikypsennetään uunissa, minkä jälkeen se viimeistellään kuumassa grillissä grillauskastikkeella sivellen. Niille, jotka eivät vielä ole ribseihin rakastuneet, kerrottakoon, että kyseessä on loistava ja mehukas grilliruoka. Katso ohjeet ribsien grillaukseen Lihakoulusta.
Pakkauskoko | n.2 kg |
---|---|
Tuotetunnus | 3574 |
EAN | 2391357400000 |
Ravintoarvo / 100g | |
---|---|
Energia | 821 kJ / 193 Kcal |
Rasva | 13 g |
joista tyydyttyneitä | 4,9 g |
Hiilihydraatit | 0 g |
joista sokereita | 0 g |
Proteiini | 20 g |
Suola | 0,2 g |
Valmistus
Ota liha huoneenlämpöön 1h ennen valmistuksen aloittamista. Hiero lihan pintaan 2 tl suolaa ja laita se uunivuokaan. Peitä vuoka foliolla ja kypsennä 150 °C uunissa 1½-2 h. Grillaa vielä lihan pinta rapeaksi kuumassa grillissä grillauskastikkeella valellen ja leikkaa paloiksi luiden väleistä.
Tuotetiedot
suomalainen porsaanliha 100 %. RUNSASPROTEIININEN.
Huomioithan, että valmistamme tehtaillamme osaa tuotteista läpi vuoden ja osaa tuotteista vain sesongeittain. Kauppiaasi osaa neuvoa sinua parhaiten haluamasi tuotteen suhteen tai voit kääntyä myös Kuluttajapalvelumme puoleen.