Makkaroistaan lihantaitaja tunnetaan

Lue lisää Maakarit® -sarjasta >

HK Maakarit® valmistavat Vantaan Pakkalassa, Mikkelin Tikkalassa ja Forssan Makkaramäellä perinteisiin kädentaitoihin luottaen artesaanimakkaroita sekä laadukkaita pyöryköitä. Inspiraatio kumpuaa maailman ruokaisista klassikoista. Suomalainen liha, aidot mausteet ja lempeä leppäsavu takaavat parhaat maut.

Uusimpia tulokkaita Maakarit perheeseen ovat näyttävän spiraalin mallinen raakamakkara Pampan Pablo, Chef’s Special sarjan keittiömestari Serko Rantasen käsialaa oleva Serkon Suudelma sekä meksikolaista makumaailmaa ammentava Meksikon Miguel.

Makkaroiden ruokajuomaksi sopii erinomaisesti olut. Löydät Lihakoulun blogistamme olutsuosituksemme artesaanihenkisille Maakarit -makkaroille.

 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.