Makkaroistaan lihantaitaja tunnetaan

HK Maakarit® valmistavat Vantaan Pakkalassa, Mikkelin Tikkalassa ja Forssan Makkaramäellä perinteisiin kädentaitoihin luottaen artesaanimakkaroita sekä laadukkaita pyöryköitä. Inspiraatio kumpuaa maailman ruokaisista klassikoista. Suomalainen liha, aidot mausteet ja lempeä leppäsavu takaavat parhaat maut.

Makkaroiden ruokajuomaksi sopii erinomaisesti olut. Löydät Lihakoulun blogistamme olutsuosituksemme artesaanihenkisille Maakarit -makkaroille.

Monikäyttöiset Maakarit®

Laadukkaat ja monipuoliset artesaanihenkiset HK Maakarit®-makkarat sopivat monenlaiseen ruoanlaittoon aina grillauksesta toscanalaiseen makkarapastaan. Raakamakkaraa voi käyttää jopa jauhelihan tavoin pyöryköissä, ragùssa ja burgereissa – kuori vain pois ja jatkojalostamaan. Näihin ja moniin muihin makkaraherkkuihin vinkkejä täältä.

 

Lisää juhlavia reseptejä