Ruoka-annos Rapeaa hetkessä
kuin hetkessä.
Mikrossa.
Pekonista-tapahtuma

Hyggeilyruokaa ilman vaivaa

Täyteläinen possukastike saa mehevää makua pekonista ja sienistä ilman pitkää hauduttelua.

Katso resepti >

Astetta maukkaampi salaatinkastike

Pekonin paistamisesta jäävää rasvaa ei kannata heittää pois, vaan sillä voi maustaa muita ruokia. Pekonin rasvasta syntyykin yllättävän raikas, mutta tuhdin maukas kastike salaatille.

Katso resepti >

Pekonivinkit

Kaikki keinot rapean, mutta mehukkaan pekonin valmistamiseen sekä yllättäviäkin vinkkejä pekonin käyttöön.

Katso >

 

Lisää juhlavia reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.