Ruokailoa pöytään: HK:n uusi PoPo®

Nyt tehdään helppoja PoPo-ruokia. HK:n PoPo yhdistää suomalaisen porkkanan ja suomalaisen jauhelihan. Porkkanaa PoPo-jauhiksessa on 25 % ja porsaan jauhelihaa 75 %. Nopeat PoPo-ruoat maistuvat kaikille.

Käytä PoPo-jauhista kuten tavallista jauhelihaa.

PoPo® helpottaa arkeasi

Katso kaikki reseptit

Popo® kysymyksiä ja vastauksia

Onko HK PoPo® tehty täysin kotimaisista raaka-aineista?

HK:n tuotteet sisältävät aina vain kotimaista lihaa. Pakkauksen etiketistä löytyy ”Aina suomalaista lihaa” –merkki. HK:n PoPo-jauhiksessa on 25 prosenttia suomalaista porkkanaa ja 75 prosenttia suomalaista porsaanjauhelihaa.

Onko PoPo-jauhiksen porkkana aina kotimaista?

Kyllä. PoPo-jauhiksessa käytetty porkkana on suomalaista.

Mitä PoPo-jauhiksesta voi valmistaa?

HK PoPoa voit käyttää kuten tavallista jauhelihaa. Helppoja PoPo-ruokavinkkejä ovat PoPo-lihapullat, Pasta Popognese, sekä PoPo-jauhelihakeitto. Ja olethan jo kokeillut PoPo-hittiämme Keittämättä parasta PoPo-makaronilaatikkoa!

Onko PoPo rasvaista?

PoPo-jauhiksessa on rasvaa vain 8 prosenttia eli vähemmän kuin esimerkiksi naudan jauhelihassa.

Miksi porkkana ja jauheliha on sekoitettu keskenään?

Neljännes suomalaisista kuluttajista kertoo, että he haluavat lisätä kasvisten syöntiä lihan rinnalla. Varsinkin arkisessa ruoanlaitossa kasvisten pilkkominen koetaan usein työlääksi. HK haluaa PoPo-jauhiksella helpottaa kaikkien suomalaisten terveellistä ja maittavaa ruoanlaittoa.

Miksi tuotteen nimi on PoPo?

PoPo on lyhyt ja mieleenpainuva nimi, joka tulee yhdistelmästä porsas ja porkkana.

 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.