Ruokailoa pöytään: HK:n uusi PoPo®

Nyt tehdään helppoja PoPo-ruokia. HK:n PoPo yhdistää suomalaisen porkkanan ja suomalaisen jauhelihan. Porkkanaa PoPo-jauhiksessa on 25 % ja porsaan jauhelihaa 75 %. Nopeat PoPo-ruoat maistuvat kaikille.

Käytä PoPo-jauhista kuten tavallista jauhelihaa.

PoPo® helpottaa arkeasi

PoPo® -reseptit – käytä kuten tavallista jauhelihaa

hkscan_popo_makaroonilaatikko_1200x628.jpg

Keittämättä paras PoPo®-makaronilaatikko

Keittämättä paras PoPo-makaronilaatikko on eittämättä uusi ruokasuosikki. Tätä hittiruokaa ja arjen pelastajaa voi valmistaa helposti ja nopeasti  isommallekin poppoolle. Tässä on maailman helpoin makaronilaatikko! Gluteeniton makaronilaatikko valmistuu korvaamalla makaronit maissimakaroneilla (esim. Pasta d´oro). Maissin hieman makeampi maku sopii loistavasti makaronilaatikkoon. Kokeilemisen arvoinen vinkki vaikka ei muuten noudattaisikaan gluteenitonta ruokavaliota. Laktoosittomassa makaronilaatikossa korvataan maito vastaavalla määrällä laktoositonta maitoa tai lihalientä. Mikäli käytätä lihalientä, on munamaidon suolamäärää hyvä vähentää maun mukaan tai jättää suola kokonaan pois.  
hkscan_popopognese_1200x628.jpg

Pasta Popognese

Pasta PoPognese on nopea versio rakastetusta klassikosta. Se on niin hyvää, että se maistuu  arkiruokana ja välillä juhlaherkkunakin.
hkscan_popo_facebook_lihapulla_1200x628.jpg

PoPo®-lihapullat

PoPo-lihapullien teko on helppoa ja nopeaa. Heitä dippimaustepussi PoPo-jauhikseen ja sitten vain pyörittelemään. Ruokailoa koko kokkijoukolle!
PoPo-risotto.jpg

One Pot PoPo®-risotto

Arkiruokien ikivihreä klassikko, jauheliharisotto, valmistuu helposti yhdessä astiassa. Risotto maistuu myös lämmitettynä, joten sitä kannattaa tehdä menekkiään suurempi määrä kerralla.
hkscan_popo_jauhelihakeitto_1200x628.jpg

PoPo®-keitto

PoPo-keitto on niin  helppo tehdä, että aikaa jää monille muillekin kivoille asioille.
PoPoWokki.jpg

Helppo PoPo®-wok

Tämän helpommaksi ja nopeammaksi ei wokkiruoan tekeminen voi enää mennä! Mitään ei tarvitse kuoria, pilkkoa tai keittää. Ruskistat vain PoPo®-jauhiksen ja lisäät joukkoon loput ainekset. Valmista muutamassa minuutissa!

Katso kaikki reseptit

Popo® kysymyksiä ja vastauksia

Onko HK PoPo® tehty täysin kotimaisista raaka-aineista?

HK:n tuotteet sisältävät aina vain kotimaista lihaa. Pakkauksen etiketistä löytyy ”Aina suomalaista lihaa” –merkki. HK:n PoPo-jauhiksessa on 25 prosenttia suomalaista porkkanaa ja 75 prosenttia suomalaista porsaanjauhelihaa.

Onko PoPo-jauhiksen porkkana aina kotimaista?

Kyllä. PoPo-jauhiksessa käytetty porkkana on suomalaista.

Mitä PoPo-jauhiksesta voi valmistaa?

HK PoPoa voit käyttää kuten tavallista jauhelihaa. Helppoja PoPo-ruokavinkkejä ovat PoPo-lihapullat, Pasta Popognese, sekä PoPo-jauhelihakeitto. Ja olethan jo kokeillut PoPo-hittiämme Keittämättä parasta PoPo-makaronilaatikkoa!

Onko PoPo rasvaista?

PoPo-jauhiksessa on rasvaa vain 8 prosenttia eli vähemmän kuin esimerkiksi naudan jauhelihassa.

Miksi porkkana ja jauheliha on sekoitettu keskenään?

Neljännes suomalaisista kuluttajista kertoo, että he haluavat lisätä kasvisten syöntiä lihan rinnalla. Varsinkin arkisessa ruoanlaitossa kasvisten pilkkominen koetaan usein työlääksi. HK haluaa PoPo-jauhiksella helpottaa kaikkien suomalaisten terveellistä ja maittavaa ruoanlaittoa.

Miksi tuotteen nimi on PoPo?

PoPo on lyhyt ja mieleenpainuva nimi, joka tulee yhdistelmästä porsas ja porkkana.

 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.