Suomalaisesta porsaanlihasta teet herkullisia ruokia

On aika nostaa porsaanliha takaisin arvostetuksi, ympärivuotiseksi raaka-aineeksi.
Porsaanliha taipuu moniin herkullisiin ruokiin. Se on omiaan nopeissa wokeissa ja grillauksessa ympäri vuoden.
Pitkään hautunut murea possupata saa veden kielelle ja maistuu koko perheelle erityisesti talvisen ulkoilun jälkeen.

Kaikki sopimustuottajatilojemme porsaanliha on suomalaista alkuperää ja täyttää Laatuvastuu-tuotantotavan kriteerit.
Ostaessasi Laatuvastuu-merkityn tuotteen tiedät, että liha on tuotettu tiloilla, jotka kuuluvat eläinten terveydestä ja tuoteturvallisuudesta huolehtivaan sertifioituun, kansalliseen laatujärjestelmään. Kaikki HK:n sopimustuottajatilat täyttävät Laatuvastuu-tuotantotavan kriteerit.

Porsaanliha on monipuolinen raaka-aine

Inspiroidu resepteistä

Maailman parhaana palkittu HK Rypsiporsas®

HK Rypsiporsas® ruokitaan lähipeltojen viljalla, herneillä, härkäpavuilla ja rypsillä ja se on aina ilman antibiootteja kasvatettu. Tarkan ruokavalion ansiosta HK Rypsiporsas®-liha on maukkaampaa, mehevämpää ja mureampaa.

Tutustu  ja inspiroidu resepteistä. 

Lue lisää

Porsaanlihasta valmistat herkkuja

Vastuullisuutta ja valvontaa

Porsaiden hyvinvointia seurataan tilakohtaisesti kansallisen porsaiden terveydenhuoltojärjestelmän (SIKAVA) toimesta. Seurantaan on sisällytetty myös kansainvälisen Welfare Quality -ohjelman kriteerejä. 
 
Vastuullisesti tuotetun porsaanlihan tunnistaa Laatuvastuu-leimasta. 

Lue Laatuvastuusta

Tutustu uuteen tapaamme tuottaa ruokaa

Lue lisää