Parempaa suomalaista porsaanlihaa.

Rypsiporsas® -lihan parempi maku on peräisin suomalaisilta rypsipelloilta ja kotitiloilta. Tarkasti suunnitellun ruokavalion ansiosta Rypsiporsas® -lihan rasva on luontaisesti pehmeämpää. Ja se taas tekee lihasta maukkaampaa, mehevämpää ja mureampaa – siis sanalla sanoen parempaa suomalaista porsaanlihaa.

Lue lisää >

Mehevät Rypsiporsas®- reseptit

Mureampi Rypsiporsas® on erityisen mehevä ja huippuammattilaistenkin suosima raaka-aine. Veden kielelle herauttavia Rypsiporsas® -reseptejä ovat luoneet HK:n omat kokit ja keittiömestarit, sekä muun muassa keittiömestari Tomi Björck.

Katso ja kokeile >

Kotoisin suomalaisilta kotitiloilta

Rypsiporsas® kasvaa vain valikoiduilla suomalaisilla kotitiloilla. Sen ruokinta on erittäin tarkkaan valvottua, ja puhdas, suomalainen rehu kasvaa pääosin tilojen omilla pelloilla. Porsaan hyvinvointi on tuotannossa niin tärkeä vaatimus, että Rypsiporsas® onkin yksi terveimmistä porsaista maailmassa.

Tutustu tiloihin ja tuotantoon >

Rypsiporsas® on mitä syö – ja mitä meidän pitäisi syödä

Rypsiporsas® -lihan salaisuus on lopulta melko yksinkertainen: porsas on mitä syö. Kun porsas saa ruokavalioonsa pehmeitä rasvoja suomalaisesta rypsistä, sen omakin rasvakoostumus muuttuu pehmeämmäksi. Ruokinnalla aikaansaatu pehmeämpi rasva taas tekee lihasta paitsi herkullista, myös paremman valinnan ruokavalion rasvan laadun kannalta.

Lue miksi >

Suomalainen premium-liha valloittaa maailmaa

Rypsiporsas® -lihaa viedään tuoreena Aasiaan, jossa premium-porsaanlihalle on kasvavaa kysyntää. Tuotteet tunnetaan siellä nimellä Flodins® Omega-3 Pork. Aluksi lihaa viedään Hongkongin ravintoloihin, joita kiinnostaa lihan ainutlaatuinen rasvakoostumus, vastuullinen tuotanto ja jäljitettävyys. Myöhemmin käynnistetään myynti myös vähittäiskauppoihin.

Lue Miehemme makumaailmalla -blogista, miten parempi suomalainen porsaanliha maistuu aasialaisille.

 

Lisää juhlavia reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.