HK Maakarit® Raakamakkara Livornon Luigi

Hyvää Suomesta
Rypsiporsas
Laktoositon
Gluteeniton
Runsasproteiininen
HK Maakarit® Raakamakkara Livornon Luigi

280 g

Hyvää Suomesta
Rypsiporsas
Laktoositon
Gluteeniton
Runsasproteiininen

Tyylikkyydellään ja herkullisella maulla erottuvat HK Maakarit®-raakamakkarat, jotka on valmistettu ilman antibiootteja kasvaneesta Rypsiporsas®-lihasta! Luigi on välimerellisiä yrttejä, oreganoa, timjamia ja rosmariinia sisältävä makuelämys!

HK Maakarit® Raakamakkara Livornon Luigi on Rypsiporsas®-liha raaka-aineen ansiosta välttämättömien omega 3-rasvojen lähde. Tuotteessa on omega 3 -rasvoja 0,7 g/100g.

 

Tuotteen valmistus/kuumennus/kypsennys/tarjoiluohje

Paistaminen: Kypsennä makkaroita tilkassa ruokaöljyä miedossa lämmössä noin 10 - 15 min. Kääntele makkaroita kunnes ne saavat kauniin ruskean paistopinnan ja ovat kypsiä myös sisältä. Grillaaminen: Grillaa makkaroita miedossa lämmössä noin 10 - 15 min. Kääntele makkaroita kunnes ne saavat kauniin ruskean pinnan ja ovat kypsiä myös sisältä. Kypsennys uunissa: Lämmitä uuni n. + 175 °C. Kypsennä makkaroita noin 15 # 20 minuuttia. Käännä makkaroita kypsennyksen aikana.

Tuotteen ainesosat:

suomalainen porsaanliha 90 % (Rypsiporsas®), vesi, jodioitu suola, mausteet (valkosipuli, oregano, timjami, korianteri, rosmariini, musta- ja valkopippuri), dekstroosi, väri (punajuurimehujauhe, maltodekstriini), aromit (mm. umami, chili, savu), stabilointiaine (E450), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), säilöntäaine (E250). Makkarankuorena lampaansuoli. LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN.

 

Hae Tuotteita
 

Lisää juhlavia reseptejä