HK Maakarit® Raakamakkara Palermon Mario

Gluteeniton
Runsasproteiininen
Laatuvastuu
HK Maakarit® Raakamakkara Palermon Mario

280 g

Gluteeniton
Runsasproteiininen
Laatuvastuu

HK Maakarit®-raakamakkara on valmistettu tuoreesta, suomalaisella kotitilalla ilman antibiootteja kasvatetusta Rypsiporsas®-lihasta. Tomaatti, basilika ja  mustapippuri antavat makkaralle herkullisen italialaisen vivahteen.´Aito Parmigiano Reggiano -juusto viimeistelee maun.

HK Maakarit® Raakamakkara Palermon Mario on Rypsiporsas®-liha raaka-aineen ansiosta välttämättömien omega 3-rasvojen lähde. Tuotteessa on omega 3 -rasvoja 0,7 g/100g.

Tuotteen valmistus/kuumennus/kypsennys/tarjoiluohje

Paistinpannu tai grilli: Kypsennä miedolla lämmöllä 10-15 min. Kääntele makkaroita kunnes saavat kullanruskean paistopinnan ja ovat läpikypsiä. Uuni: Kypsennä + 175 °C 15-20 min kunnes makkarat saavat kullanruskean paistopinnan ja ovat läpikypsiä. Käännä makkaroita kypsennyksen puolivälissä.

Sisältää:

Maitoproteiini, Sianliha, Mustapippuri, Tomaatti

Tuotteen ainesosat:

suomalainen porsaanliha 90 % (Rypsiporsas®), vesi, jodioitu suola, Parmigiano Reggiano - juusto 0,8 %, mausteet (mm. tomaatti, basilika, mustapippuri), dekstroosi, väri (punajuurimehujauhe), aromit, stabilointiaine (E450), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo) ,säilöntäaine (E250). Makkarankuorena lampaansuoli. GLUTEENITON. VÄHÄLAKTOOSINEN. RUNSASPROTEIININEN. OMEGA 3 -RASVOJEN LÄHDE. Pakattu suojakaasuun. Sisältää imutyynyn.

Hae Tuotteita
 

Lisää juhlavia reseptejä