HK Mummon lihapullat

Hyvää Suomesta
Laktoositon
Ei natriumglutamaattia
Runsasproteiininen
Maidoton
HK Mummon lihapullat

300 g

Hyvää Suomesta
Laktoositon
Ei natriumglutamaattia
Runsasproteiininen
MaidotonHerkuttele testivoittajalla* – uudistetut Mummon lihapullat

Testasimme uudistetut Mummon lihapullat aiempaa versiota ja kahta pääkilpailijaa vastaan. Tavoitteena oli selvittää kuluttajien mielipiteitä lihapullien ominaisuuksista ilman brändin tai pakkauksen vaikutusta. Peräti 40 % vastaajista valitsi arvioiduista näytteistä parhaaksi uudistetut HK Mummon lihapullat. Avoimissa vastauksissa sen makua kuvailtiin erittäin onnistuneeksi ja sopivan suolaiseksi. Myös ulkonäkö ja rakenne koettiin parhaimpina.

Tutkitusti herkulliset ja säilöntäaineettomat Mummon lihapullat valmistetaan suomalaisesta rypsiporsaan ja naudanlihasta.

*(lähde: Kuulas Research 4/2014, N=150)

Tuotteen valmistus/kuumennus/kypsennys/tarjoiluohje

Mikroaaltouunissa (650 W): Tyhjennä pakkauksen sisältö mikroaaltouunin kestävään vuokaan ja kuumenna täydellä teholla 2-3 min. Uunissa: Tyhjennä pakkauksen sisältö uunivuokaan. Kuumenna alumiinifoliolla tai kannella peitettynä 175 °C:ssa 15-20 min. Paistinpannulla: Tyhjennä pakkauksen sisältö pannulle ja kuumenna miedolla lämmöllä n. 10 min. Kääntele kuumentumisen aikana.

Tuotteen ainesosat:

suomalainen liha (porsas ja nauta), vesi, sipuli, korppujauho (vehnä), soijaproteiini, jodioitu suola, dekstroosi, perunakuitu, mausteet (maustepippuri, mustapippuri, korianteri, chili, paprika, valkosipuli), rypsiöljy. Lisättyä suolaa 1,3 %. LAKTOOSITON. RUNSASPROTEIININEN. Voimakassuolainen. Lihapitoisuus 61 %.

Hae Tuotteita
 

Lisää juhlavia reseptejä