HK Popsi® Perhenakki

Hyvää Suomesta
Laktoositon
Gluteeniton
HK Popsi® Perhenakki

600 g

Hyvää Suomesta
Laktoositon
Gluteeniton

Suomalaisten rakastama kuoreton nakki tulee nyt isommassa koossa. Siitä riittää helposti koko perheelle, ja syöpä siitä pienempikin poppoo – niin hyvältä maistuu popsi! Jos kaikki ei jostain syystä mene heti, jaettavasta tuplapakkauksesta voi helposti käyttää vain toisen puolen ja napostella loput myöhemmin.

Sisältää:

Herne, Naudanliha, Sianliha, Chili, Korianteri, Kumina, Paprika, Valkopippuri, Valkosipuli, Siipikarja

Tuotteen ainesosat:

suomalainen koneellisesti erotettu broilerinliha, vesi, suomalainen liha (porsas ja nauta), perunajauho, kamara, naudan rasva, mineraalisuola (jodioitu suola, kaliumkloridi, magnesiumsulfaatti, hiivauute), hernejauho, stabilointiaineet (muunnettu maissi - ja tapiokatärkkelys, E450), dekstroosi, happamuudensäätöaineet (kaliumlaktaatti, E262), hapettumisenestoaine (E300), aromit (chili, korianteri, valkosipuli, kumina, paprika, valkopippuri, savu), säilöntäaine (E250). Lihapitoisuus 11 %. Liha ja lihaan verrattavat valmistusaineet yhteensä 54 %.

Hae Tuotteita
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.