HK Rypsiporsas® Juhlakinkku potkalla, tuoresuolattu







6,0-8,0 kg






Maukkaampi ja mureampi, tuore harmaasuolattu Rypsiporsas® Juhlakinkku pienellä potkaluulla. Katso ohjeet kinkun paistamiseen ja kuorruttamiseen sekä muihin joulupöydän herkkuihin.
Tuotteen valmistuskuumennus/kypsennys/tarjoiluohje
1. Ota kinkku huoneenlämpöön ennen paistamista. Sisälämpötilan tulisi olla n. + 10 ºC uuniin laitettaessa. 2. Poista pakkaus ja laita kinkku uuniritilälle kamarapuoli ylöspäin. 3. Laita lihalämpömittari kinkun paksuimpaan kohtaan, niin ettei se kosketa luuta. 4. Laita ritilän alle uunipannu, jossa on vettä. Vettä tulee olla pannulla koko kypsennyksen ajan, jotta uuni pysyy kosteana. 5. Uunin lämpö 100 – 125 ºC (kiertoilmauunissa 80 – 100 ºC). Paistoaika-arvio on 60 – 70 min / kg. 6. Kinkku on valmis, kun lihalämpömittari näyttää 72 – 77 ºC. Nosta kinkku uunista ja peitä foliolla. 7. Poista verkko ja kamara jäähtyneestä kinkusta. KUORRUTUS: 1. Kuorruta kamaraton pinta sinapilla, munankeltuaisella, korppujauhoilla ja kokonaisilla neilikoilla. 2. Ruskista uunissa 5-10 min (225 – 250 ºC). SÄILYTYS: Säilytä paistettua kinkkua jääkaapissa (+4 – 6 ºC).
Tuotteen ainesosat:
suomalainen Rypsiporsas® -liha 83 %, vesi, jodioitu suola, stabilointiaineet (E450, E451), dekstroosi, hapettumisenestoaine (E301). LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIINEN. OMEGA 3-RASVOJEN LÄHDE. Voimakassuolainen. Lihan alkuperä: Suomi.
Ravintoarvo / 100g
- Energia: 920 kJ / 220 kcal
-
Rasva:
16 g
- josta tyydyttynyttä rasvaa 5,3 g
-
Hiilihydraatit:
0,2 g
- josta sokereita 0,2 g
- Proteiini: 19 g
- Suola: 1,9 g
Laktoosia 0 g/100 g
Tuotenumero 1110
EAN 2391111000002
