HK Rypsiporsas® Juhlakinkku, potkalla, pakaste







6,0-8,0 kg






Harmaasuolattu, maukkaampi ja mureampi Rypsiporsas® juhlakinkku pienellä potkalla ja valmiiksi verkotettuna. Katso ohjeet kinkun sulatukseen, paistoon ja kuorrutukseen sekä muiden joulun herkkujen valmistukseen.
Tuotteen valmistuskuumennus/kypsennys/tarjoiluohje
1. Sulata kinkku pakkauksessaan n. 4 vrk jääkaapissa. Sisälämpötilan tulisi olla n. + 10 ºC uuniin laitettaessa. 2. Poista pakkaus ja laita kinkku uuniritilälle kamarapuoli ylöspäin. 3. Laita lihalämpömittari kinkun paksuimpaan kohtaan, niin ettei se kosketa luuta. 4. Laita ritilän alle uunipannu, jossa on vettä. Vettä tulee olla pannulla koko kypsennyksen ajan, jotta uuni pysyy kosteana. 5. Uunin lämpö 100 – 125 ºC (kiertoilmauunissa 80 – 100 ºC). Paistoaika-arvio on 60 – 70 min/kg. 6. Kinkku on valmis, kun lihalämpömittari näyttää 72 – 77 ºC. Nosta kinkku uunista ja peitä foliolla. 7. Poista verkko ja kamara jäähtyneestä kinkusta. KUORRUTUS: 1. Kuorruta kamaraton pinta sinapilla, munankeltuaisella, korppujauhoilla ja kokonaisilla neilikoilla. 2. Ruskista uunissa 5-10 min (225 – 250 ºC) SÄILYTYS: Säilytä paistettu kinkku jääkaapissa (+4 – 6 ºC).
Tuotteen ainesosat:
suomalainen Rypsiporsas®-liha 83 %, vesi, jodioitu suola, stabilointiaineet (E450, E451), dekstroosi, hapettumisenestoaine (E301). LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. OMEGA3-RASVOJEN LÄHDE. Voimakassuolainen. Lihan alkuperä: Suomi.
Ravintoarvo / 100g
- Energia: 920 kJ / 220 kcal
-
Rasva:
16 g
- josta tyydyttynyttä rasvaa 5,3 g
-
Hiilihydraatit:
0,2 g
- josta sokereita 0,2 g
- Proteiini: 19 g
- Suola: 1,9 g
Laktoosia 0 g/100 g
Tuotenumero 1000
EAN 2391100000006
