HK Rypsiporsas® Rub & Glaze Fileepihvi, Japanese Rub & Yakiniku Glaze

Hyvää Suomesta
Rypsiporsas
Laktoositon
Runsasproteiininen
Laatuvastuu
HK Rypsiporsas® Rub & Glaze Fileepihvi, Japanese Rub & Yakiniku Glaze

355 g

Hyvää Suomesta
Rypsiporsas
Laktoositon
Runsasproteiininen
Laatuvastuu

Pienet ulkofileepihvit, mukana rub-mauste ja glaze-kastike trendikkäissä Japani-maku- maailmoissa. Rubin päämausteet ovat soija, sokeri ja seesaminsiemen sekä tumma Yakiniku- glaze. Mausterub hieraistaan pintaan ennen grillausta, glazea voi käyttää valeluun grillauksen aikana ja lopuksi herkullisena dippinä. Rypsiporsas® – kasvatettu ilman antibiootteja.

Tuotteen valmistus/kuumennus/kypsennys/tarjoiluohje

Ota liha huoneenlämpöön ja mausta liha pakkauksessa olevalla maustepussilla n. 30min ennen valmistusta. Paista tai grillaa liha kohtalaisella lämmöllä n. 5-8 välillä kääntäen. Valele lihoja glazella kypsennyksen aikana.

Sisältää:

Gluteeni, Sianliha, Soijaproteiini, Sipuli, Valkosipuli

Tuotteen ainesosat:

Suomalainen porsaanliha (Rypsiporsas) 85%.

Maustekastike 40 g: vesi, sokeri, soijakastike (vesi, soijapapu, vehnä, suola), omenaviinietikka, riisiviinietikka, muunnettu maissitärkkelys, suola, omenamehutiiviste, sokerisiirappi, hunaja, mausteet (valkosipuli, sipuli), väri (E150d), seesaminsiemen, säilöntäaine (E202), savustettu maltodekstriini.

Mausteseos 15g: sokeri, soijakastike (vehnä), jodioitu suola, mausteet, sipuli, seesaminsiemen, aromit, mallasuute (ohra), karamellisoitu sokeri, purjo, mauste ja kasvisuutteet, maltodekstriini.

Lihan alkuperä: Suomi. LAKTOOSITON. RUNSASPROTEIININEN.

 

Hae Tuotteita
 

Lisää juhlavia reseptejä