HK Sininen Lenkki® Kevyt

Hyvää Suomesta
Laktoositon
Gluteeniton
Ei natriumglutamaattia
Runsasproteiininen
Maidoton
HK Sininen Lenkki® Kevyt

500 g

Hyvää Suomesta
Laktoositon
Gluteeniton
Ei natriumglutamaattia
Runsasproteiininen
Maidoton

Kevyempi variantti kansallismakkarasta. Sininen Lenkki® sopii monipuolisesti ruoanlaittoon kuten uunimakkaraksi, makkarakeittoon, makkarakastikkeeseen, kiuasmakkaraksi tai nautittavaksi sellaisenaan esim. leivän päällä. Pakattu Naturin-kuoreen joka tulee poistaa ennen kuumentamista.

Tuotteen valmistus/kuumennus/kypsennys/tarjoiluohje

UUNILENKKI (4 ANNOSTA) 1 pkt HK Sininen Lenkki 100 g emmentaljuustoa Lämmitä uuni 175 °C. Kuori lenkki ja leikkaa pintaan juustoviipaleille sopivia viiltoja. Täytä viillot juustoviipaleilla. Paista lenkki uunivuoassa n. 10-15 min kunnes juusto on sulanut ja makkara on kullanruskea.

Sisältää:

Sianliha, Korianteri, Paprika, Siipikarja

Tuotteen ainesosat:

suomalainen koneellisesti erotettu broilerinliha, vesi, suomalainen porsaanliha, kamara, perunajauho, stabilointiaineet (muunnettu tapioka- ja maissitärkkelys, E450), maltodekstriini, jodioitu suola, dekstroosi, lihaproteiini, perunakuitu, mausteet (mm. korianteri), aromit (mm. paprika), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), säilöntäaine (E250). Makkarankuori ei ole syötävä. Lihapitoisuus 10 %. Liha ja lihaan verrattavat valmistusaineet yhteensä 50 %. RUNSASPROTEIININEN.

Hae Tuotteita
 

Lisää juhlavia reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.