HK Sininen Lenkki® Perinteinen





580 g




Kansallismakkaraksi kutsuttu suomalaisten suursuosikki vuodesta 1963 asti. Sininen Lenkki® sopii monipuolisesti ruoanlaittoon kuten uunimakkaraksi, makkarakeittoon, makkarakastikkeeseen, kiuasmakkaraksi tai nautittavaksi sellaisenaan esim. leivän päällä.
Tuotteen valmistuskuumennus/kypsennys/tarjoiluohje
UUNILENKKI (4 ANNOSTA) 1 pkt HK Sininen Lenkki 100 g emmentaljuustoa Lämmitä uuni 175°C. Kuori lenkki ja leikkaa pintaan juustoviipaleille sopivia viiltoja. Täytä viillot juustoviipaleilla. Paista lenkki uunivuoassa n. 10-15 min kunnes juusto on sulanut ja makkara on kullanruskea.
Tuotteen ainesosat:
suomalainen liha (porsas, nauta), vesi, perunajauho, suomalainen koneellisesti erotettu porsaanliha, kamara, stabilointiaineet (muunnettu tärkkelys, E450), jodioitu suola, dekstroosi, lihaproteiini, perunakuitu, mausteet (mm. valko- ja mustapippuri, inkivääri, korianteri), aromit (mm. paprika), arominvahvenne (E621), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), säilöntäaine (E250). Lihapitoisuus 43 %. Liha ja lihaan verrattavat valmistusaineet yhteensä 54 %.
Ravintoarvo / 100g
- Energia: 950 kJ / 230 kcal
-
Rasva:
18 g
- josta tyydyttynyttä rasvaa 7 g
-
Hiilihydraatit:
6.5 g
- josta sokereita 0.9 g
- Proteiini: 9 g
- Suola: 2,2 g
Laktoosia 0 g/100 g
Tuotenumero 5030
EAN 6409100050306
1 annos
(100 g) sisältää:
Energia
230 kcal
12 % *
Rasva
18 g
26 % *
Tyydyt. rasva
7 g
35 % *
Sokerit
0,9 g
1 % *
Suola
2,2 g
37 % *
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (RI) (8400 kJ/ 2000 kcal).
