HK Sininen Lenkki® Juusto




500 g



Juustolla maustettu variantti kansallismakkarasta. Sininen Lenkki® sopii erinomaisesti esim. uunilenkiksi tai nautittavaksi sellaisenaan esim. leivän päällä. Tehty Naturin-kuoreen, joka tulee poistaa ennen kuumentamista.
Tuotteen valmistuskuumennus/kypsennys/tarjoiluohje
UUNILENKKI (4 ANNOSTA) 1 pkt HK Sininen Lenkki Juusto Lämmitä uuni 175 °C. Kuori lenkki ja paista uunivuoassa n. 10-15 min kunnes makkara on kullanruskea. Halutessasi enemmän juustoa leikkaa makkaran pintaan viiltoja ja täytä ne juustoviipaleilla (100 g emmantaljuustoa) ennen paistamista.
Tuotteen ainesosat:
suomalainen liha (porsas, nauta), vesi, suomalainen koneellisesti erotettu porsaanliha, perunajauho, juusto (5,5 %), kamara, stabilointiaineet (muunnettu tapiokatärkkelys, E450), silava, jodioitu suola, naudan rasva, dekstroosi, lihaproteiini, perunakuitu, mausteet (mm. korianteri), aromit (mm. paprika), arominvahvenne (E621), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), säilöntäaine (E250). Makkaran kuori ei ole syötävä. Lihapitoisuus 39 %. Liha ja lihaan verrattavat valmistusaineet yhteensä 50 %. LAKTOOSITON. GLUTEENITON. PROTEIINIPITOINEN. Voimakassuolainen.
Ravintoarvo / 100g
- Energia: 1012 kJ / 244 kcal
-
Rasva:
19 g
- josta tyydyttynyttä rasvaa 8 g
-
Hiilihydraatit:
8 g
- josta sokereita 1 g
- Proteiini: 10 g
- Suola: 2,2 g
Laktoosia 0 g/100 g
Tuotenumero 5079
EAN 6409100050795
