HK Viljaporsaan Gourmet kinkku

Hyvää Suomesta
Laktoositon
Gluteeniton
Laatuvastuu
HK Viljaporsaan Gourmet kinkku

n.2,5 kg

Hyvää Suomesta
Laktoositon
Gluteeniton
Laatuvastuu

Viljaporsaan sisäpaistista tehty premium kinkku pienellä nahalla ja rasvalla.  Miedosti harmaasuolattu, luuton ja verkotettu.

Tuotteen valmistus/kuumennus/kypsennys/tarjoiluohje

1. Sulata kinkku pakkauksessaan n. 3 vrk jääkaapissa. Sisälämpötilan tulisi olla n. +10 C uuniin laitettaessa. 2. Poista pakkaus ja laita kinkku uuniritilälle kamarapuoli ylöspäin. 3. Laita lihalämpömittari kinkun paksuimpaan kohtaan. 4. Laita ritilän alle uunipannu, jossa on vettä. Vettä tulee olla pannulla koko kypsennyksen ajan, jotta uuni pysyy kosteana. 5. Uunin lämpö 100 - 125 ºC (kiertoilmauunissa 80 - 100 ºC). Paistoaika-arvio on 60 - 70 min / kg. 6. Kinkku on valmis, kun lihalämpömittari näyttää 72 - 77 ºC. Nosta kinkku uunista ja peitä foliolla. 7. Poista verkko ja kamara jäähtyneestä kinkusta. KUORRUTUS: 1. Kuorruta kamaraton pinta sinapilla, munankeltuaisella, korppujauhoilla ja kokonaisilla neilikoilla. 2. Ruskista uunissa 5-10 min (225 - 250 ºC).

Tuotteen ainesosat:

suomalainen porsaan liha 88 %, vesi, jodioitu suola, stabilointiaineet (E450, E451), dekstroosi, hapettumisenestoaine (E301).

Hae Tuotteita
 

Lisää juhlavia reseptejä