HK Viljaporsaan juhlakinkku potkalla, pakaste

Hyvää Suomesta
Laktoositon
Gluteeniton
Runsasproteiininen
Laatuvastuu
HK Viljaporsaan juhlakinkku potkalla, pakaste

6,0-8,0 kg

Hyvää Suomesta
Laktoositon
Gluteeniton
Runsasproteiininen
Laatuvastuu

Verkotettu juhlakinkku potkalla. Katso ohjeet kinkun sulatukseen, paistamiseen ja kuorruttamiseen sekä muiden joulun herkkujen valmistukseen.

Tuotteen valmistus/kuumennus/kypsennys/tarjoiluohje

1. Sulata kinkku pakkauksessaan n. 4 vrk jääkaapissa. Sisälämpötilan tulisi olla n. + 10 ºC uuniin laitettaessa. 2. Poista pakkaus ja laita kinkku uuniritilälle kamarapuoli ylöspäin. 3. Laita lihalämpömittari kinkun paksuimpaan kohtaan, niin ettei se kosketa luuta. 4. Laita ritilän alle uunipannu, jossa on vettä. Vettä tulee olla pannulla koko kypsennyksen ajan, jotta uuni pysyy kosteana. 5. Uunin lämpö 100 – 125 ºC (kiertoilmauunissa 80 – 100 ºC). Paistoaika-arvio on 60 – 70 min / kg. 6. Kinkku on valmis, kun lihalämpömittari näyttää 72 – 77 ºC. Nosta kinkku uunista ja peitä foliolla. 7. Poista verkko ja kamara jäähtyneestä kinkusta. KUORRUTUS: 1. Kuorruta kamaraton pinta sinapilla, munankeltuaisella, korppujauhoilla ja kokonaisilla neilikoilla. 2. Ruskista uunissa 5-10 min (225 – 250 ºC) SÄILYTYS: Säilytä paistettua kinkkua jääkaapissa (+4 – 6 ºC).

Sisältää:

Sianliha

Tuotteen ainesosat:

suomalainen porsaanliha 83 %, vesi, jodioitu suola, stabilointiaineet (E450, E451), dekstroosi, hapettumisenestoaine (E301). LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. Voimakassuolainen. Lihan alkuperä: Suomi.

 

Hae Tuotteita
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.