HK Viljaporsaan kinkkurulla, pakaste






n. 2,0- 3,5 kg





Luuton, harmaasuolattu ja verkotettu kinkkurulla. Katso ohjeet kinkun sulatukseen, paistoon ja kuorruttamiseen sekä muiden joulupöydän suosikkiruokien valmistukseen.
Tuotteen valmistuskuumennus/kypsennys/tarjoiluohje
1. Sulata kinkku pakkauksessaan n. 3 vrk jääkaapissa. Sisälämpötilan tulisi olla n. + 10 ºC uuniin laitettaessa. 2. Poista pakkaus ja laita kinkku uuniritilälle. 3. Laita lihalämpömittari kinkun paksuimpaan kohtaan. 4. Laita ritilän alle uunipannu, jossa on vettä. Vettä tulee olla pannulla koko kypsennyksen ajan, jotta uuni pysyy kosteana. 5. Uunin lämpö 100 – 125 ºC (kiertoilmauunissa 80 – 100 ºC). Paistoaika-arvio on 60 – 70 min/kg. 6. Kinkku on valmis, kun lihalämpömittari näyttää 72 – 77 ºC. Nosta kinkku uunista ja peitä foliolla. 7. Poista verkko jäähtyneestä kinkusta. KUORRUTUS: 1. Kuorruta pinta sinapilla, munankeltuaisella, korppujauhoilla ja kokonaisilla neilikoilla. 2. Ruskista uunissa 5-10 min (225 – 250 ºC) SÄILYTYS: Säilytä paistettu kinkku jääkaapissa (+4 – +6 ºC).
Tuotteen ainesosat:
suomalainen porsaanliha 83 %, vesi, jodioitu suola, stabilointiaineet (E450, E451), dekstroosi, hapettumisenestoaine (E301). LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. Voimakassuolainen. Lihan alkuperä: Suomi.
Ravintoarvo / 100g
- Energia: 530 kJ / 130 kcal
-
Rasva:
5.2 g
- josta tyydyttynyttä rasvaa 2,0 g
-
Hiilihydraatit:
0,2 g
- josta sokereita 0,2 g
- Proteiini: 20 g
- Suola: 1,9 g
Laktoosia 0 g/100 g
Tuotenumero 1698
EAN 2391169800005
