Hyödynnä uuden verkkopalvelun
kaikki ominaisuudet.

Rekisteröitymällä palveluun saat käyttöösi kätevän
ostoslistan ja voit tallentaa haluamasi reseptit ja vinkit
suosikkeihin.

Luo tunnukset palveluun ›

Lihamestariksi Lihakoulussa

Lihakoulu-osioon on koottu mahtava tietopaketti lihasta. Tarjolla on runsaasti ohjeita lihankäsittelyyn ja -valmistamiseen. Lisäksi Lihakoulusta löytyy tärkeää tietoa lihan tuotannosta, säilytyksestä ja työvälineistä. Käy Lihakoulussa ja opi tekemään yhä parempaa liharuokaa!


› Lihakoulun etusivulle
› Lihanvalmistuksen etusivulle
› Tilalta tuotteeksi
› Työvälineet
› Lihan säilytys

>

Parhaat lihareseptit

Herkulliset liharuoat ovat olleet aina HK:n toiminnan ytimessä. Verkkopalveluumme on koottu monipuolinen kattaus maistuvia reseptejä, jotka löytyvät helposti kätevien hakutoimintojen avulla. Reseptit-osiosta saat makoisat ohjeet, kun haluat haukata jotain pieneen nälkään, herkutella klassikoilla tai valmistaa ruokaa ajan kanssa.

› Reseptihakuun

>

HK Kanavan ajankohtaiset blogit

HK Kanavalta löydät videot, jotka opastavat monipuolisesti lihankäsittelyssä. Käy katsomassa lisäksi Lihakoulun videoblogit, joista on helppo poimia herkulliset ja ajankohtaiset reseptit sekä vinkit.

› HK Kanavan etusivulle
› Lihakoulun blogiin

>

Maistuvat tuotteet

HK:n kattavasta valikoimasta löydät maukkaat uutuudet sekä tietenkin koko kansan tuntemat klassikot. Unohtaa ei myöskään sovi monipuolista valmisruokien valikoimaa sekä erinomaisen herkullista Rypsiporsas®-lihaa, joka on ainutlaatuinen suomalainen oivallus.

› Tuotehakuun
› Katso uutuustuotteet

>

HK Ruokatalo – paremman ruoan puolesta

Ota meihin yhteyttä tai tutustu käynnissä oleviin kampanjoihin ja HK Ruokatalon komeaan historiaan – liha-alan osaamisellamme on 100 vuoden perinteet.

› Ota yhteyttä
› Tilaa uutiskirje
› Ammattilaisille

Ota lihasanasto haltuun

Puhu kuin lihamestari – käy tutustumassa sanastoon, johon on koottu keskeisimmät liharuokiin liittyvät termit.

› Lihasanastoon

Lihasanasto


 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.