Broileri
Tärkein raaka-aineemme on liha, ja huolehdimme sen vastuullisesta kasvatuksesta tuotannosta yhdessä sopimustuottajiemme ja muiden kumppaneiden kanssa. Vastuullisuutemme kattaa koko arvoketjun tuotantoeläinten rehusta ja genetiikasta lähtien aina kuluttajalle saakka.
Hyvinvointia joka askeleella
Teemme jatkuvaa työtä eläinten terveyden ja hyvinvoinnin eteen tuotantoketjun kaikissa vaiheissa, yhdessä esimerkiksi viranomaisten, jalostuksen, sopimustuottajien ja kuljetuskumppaneiden kanssa. Eläinten hyvä hoito on meille tärkeää monesta syystä: se vastaa eettisiä periaatteitamme ja tukee liiketoimintamme vastuullisuutta, mahdollistaen kannattavan kasvun.
HKFoodsin siipikarjantuotanto Suomessa on sopimustuotantoa tiiviissä yhteistyössä tuottajien kanssa. Tarjoamme sopimustiloille neuvontaa ja koulutusta. Lisäksi HKFoodsin terveydenhuollon eläinlääkäri seuraa tiivisti broilereiden hyvinvointia. Broileritilamme sijaitsevat Länsi-Suomessa lyhyen etäisyyden päässä Rauman yksiköstämme.
Jäljitettävyys - oman ja sopimustuotannon ansiota
- Eläinten hoito ja hyvinvointi korkealla tasolla
- Tuotantotilojen ensiluokkainen bioturvallisuus
- Korkea hygieniataso