HK:n mestarit työnsä äärellä

HKScan Finlandin Vantaan tehdas on perustettu vuonna 1991, jolloin silloinen Helsingin Kauppiaat siirsi toimintansa pois Sörnäisistä. Tehtaalla valmistetaan monet suomalaisille tutut klassikkotuotteet mm. HK Sininen lenkki®, HK Aitonakki™ ja leikkeleet. Tutustu tuotantolaitokseen tehtaan työntekijöiden itsensä kertomina.

Vantaalla, Kehä III:n varrella Jumbon ostoskeskusta vastapäätä, sijaitsee HKScan Finlandin tehdas ja toimipiste. Tehtaalla valmistetaan monia suomalaisille tuttuja tuotteita ja tuoteryhmiä: valmisruokia, lihavalmisteita ja jauhelihaa. Lisäksi tehtaan yhteydessä toimii suuri logistiikkakeskus.

Muun muassa HK Sininen Lenkki®, joka on kuulunut suomalaisten arkeen jo puoli vuosisataa ja on edelleen lenkkien ylivoimainen markkinajohtaja, valmistuu Vantaan tehtaalla. Videolla kuulet tarkemmin kansallismakkaramme valmistusprosessista ja sen historiasta.

Valmisruokaosastollamme puolestaan valmistuu kymmeniä erilaisia mikroaterioita päivittäin; muun muassa lasagnea, pyttipannua sekä jauhelihaa ja perunamuusia. Tiesitkö muuten, että perunamuusimme on tehty ihka oikeista perunoista ja kuohukermasta?

Meetwurstin valmistaminen tapahtuu tehtaallamme vielä perinteisen kaavan mukaan, ja tästä olemme ylpeitä! Koko valmistusprosessi kestää noin kuukauden, ennenkuin tuote on valmis kuluttajapakkaukseen.

Entä tiesitkö, miksi jauheliha tulee viilentää ennen sen pakkaamista, ja mikä on suojakaasujen rooli pakkauksessa? Nämä, ja monta muuta myyttiä liittyen valmisruokiin ja lihatuotteiden valmistukseen selviää videolta henkilökuntamme itse kertomana.

Kiinnostaako sinua työskennellä laadukkaiden tuotteiden parissa? Katso konsernimme avoimet työpaikat täältä

 

 

Lisää juhlavia reseptejä