Tuotetiedotteet

2017


Lauantaina saunan ja makkaran ystävät nostavat Suomen lipun salkoon

Suomen Saunaseuran aloitteesta on kesäkuun toista lauantaita vietetty suomalaisen saunan päivänä vuodesta 1986. Päivä on vapaaehtoinen liputuspäivä. Nyt Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlan kunniaksi päivä halutaan nostaa vakiintuneeksi liputuspäiväksi ja kalenteripäiväksi. Suomalaisen saunan päivää vietetään tänä vuonna lauantaina 10.6.2017.

Lue tiedote

Länsi-Suomessa aloitetaan grillauskausi pääsiäisenä

Pääsiäisen sijoittuminen tänä vuonna huhtikuun puoliväliin innostaa kaivamaan grillit esiin. Etenkin miehille pääsiäinen on perinteisesti ollut grillauskauden pitkä avausviikonloppu. Länsisuomalaisista pääsiäisenä grillaa 21 %, kun taas itäsuomalaisista grillaa vain 13 %.

Lue tiedote

Ensi kesän villein makkaranpaistoväline on kuumailmapuhallin

Grillaaminen on tulevanakin kesänä suosituin ruuanlaittotapa. Lähes 40 % grillaajista on heavygrillaajia, jotka grillaavat vähintään muutaman kerran viikossa. Heavygrillaajilla on käytössään useita grillejä, ja he grillaavat sekä kotona että mökillä. Grillien rinnalle monet ovat hankkineet myös erilaisia savustimia tai smokereita.

Lue tiedote

40 000 liikuntatilaisuutta lapsille HK:n ja Lasten Liikkeen yhteistyönä

HKScan Finland on solminut kaksivuotisen sopimuksen Lasten Liikkeen pääkumppanuudesta 8.3.2017. HK-tuotemerkin yhteistyö Lasten Liikkeen kanssa on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlan ohjelmaa.

Lue tiedote

HK Wauhti® -lihaisat välipalat

Ateriarytmit muuttuvat kovaa vauhtia ja on-the-go -syöminen lisääntyy. Välipalojen markkina on suuri ja kasvaa koko ajan. Makeita välipalatuotteita, kuten rahkoja ja patukoita on tarjolla laajasti ja kuluttajat kaipaavat nyt etenkin uusia suolaisia välipaloja. HKScan Finlandin ratkaisu lisääntyneeseen kysyntään on lihaisa välipala HK Wauhti®. HK Wauhti® välipaloissa on kolme makuvarianttia: HK Wauhti® Savuisa, HK Wauhti® Chili & karpalo sekä HK Wauhti® Kurpitsansiemen & mango.

Lue tiedote

HK Rypsiporsas® uutuudet:

Parempi suomalainen porsaanliha on nyt entistä suussa sulavampaa, kun HKScan Finland tuo kauppoihin markkinoiden ainoat veitsimureutetut pihvit - Rypsiporsas®-uutuudet. Suomalaisista kotitalouksista 2/3 on pieniä, yhden tai kahden hengen talouksia, ja uudet Rypsiporsas® -tuotteet soveltuvat hyvin tälle kohderyhmälle. Pakkauksissa on kaksi laadukasta, mureaa pihviä.

Lue tiedote

HK Perhepalvi

HKScan Finland tuo markkinoille lihaisan kokolihaleikkeleen perhepakkauksessa. Leikkeleen lihapitoisuus on 71 %. Leikkeleen siivut ovat normaalipaksuisia, joista savu maistuu palvituotteille tunnusomaisesti. Valmistuksessa on käytetty suomalaista porsaanlihaa ja tuote valmistetaan Mikkelissä.

Lue tiedote

HK Naudanlihan Premium uutuudet

HKScan Finland tuo naudanlihan uudelle tasolle, kun kauppoihin saapuvat HK Naudan Premium sisäpaistituotteet. Tuotteet on valmistettu suomalaisesta, naudan sisäpaistin parhaasta kohdasta leikatusta palasta, joka soveltuu erinomaiseksi raaka-aineeksi laadukkaimpiin ruokiin. Valmiiksi suikaloitu naudan sisäpaisti soveltuu ensiluokkaiseksi raaka-aineeksi suikaleruokiin ja -kastikkeisiin pannulle ja uuniin. Valmiiksi kuutioitu naudan sisäpaisti soveltuu oivalliseksi raaka-aineeksi tasokkaisiin pataruokiin.

Lue tiedote

HK Naudanlihan uutuudet

Talouksista jo kolme neljästä on kooltaan 1 – 2 henkeä. HKScan Finland haluaa ottaa tämän huomioon myös pakkaussuunnittelussa. Uusi, ekologinen ja näyttävä pakkaus on suunniteltu pienille talouksille ja kuluttajille, jotka haluavat ostaa laadukasta lihaa. Naudanliha astuu estradille näissä pakkauksissa mm. Coeur de filet sisäfileenä, Chateaubriand-tyyliin leikattuna sisäfileepihvinä, Entrecôtepihveinä sekä ohuina ulkofileepihveinä.

Lue tiedote

Uudet HK Maakarit® pyörykät

Makkaroista tuttu Maakarit-sarja laajenee pyöryköihin, kun HKScan Finland tuo naposteluun sopivat, laadukkaat pyörykät markkinoille. Laadun takaa suomalainen liha, aidot mausteet ja yrtit sekä falafel-pyörykässä kotimaiset kasvikset. Pyörykät sopivat niin arjen herkutteluun kuin juhlavaan naposteluun.

Lue tiedote

HK Maakarit® Pakkalan Väinö Savulenkki

Palkittu HK Maakarit® -sarja kasvaa uudella, erittäin lihaisalla luonnonsuolilenkillä, joka on valmistettu suomalaisesta porsaan- ja naudanlihasta. Pakkalan Väinö -savulenkki on savustettu aidolla hakesavulla.

Lue tiedote

HK Bistro Hunajakana

Premium-valmisaterioiden suosio on kasvussa ja tuomme tähän tarpeeseen herkullisen uutuuden, HK Bistro Hunajakanan.

Lue tiedote

HK PoPo® mullistaa suomalaisten arkiruuanlaiton

HK tuo markkinoille aivan uudenlaisen tuotteen, HK PoPo® Porsas-porkkanajauhiksen, jossa on 75 % porsaan jauhelihaa ja 25 % porkkanaa.

Lue tiedote

2016


Syksyn herkulliset meetvurstiuutuudet

HK Ohuen ohut Tunturimeetvursti, HK Ohuen ohut Meksikon salami sekä HK Ohuen ohut Suomalainen meetvursti perhekoossa ovat syksyn meetvurstiuutuuksia, jotka valmistetaan tietenkin aina suomalaisesta lihasta.

Lue tiedote

Syksyn maistuvat Rypsiporsas® -uutuudet

Rypsiporsas®-fileesuikaleet tehdään siistitystä ulkofileestä ja uutuudet tarjotaan joko maustamattomana tai tomaatilla ja basilikalla pintamaustettuna. Uutta on myös Rypsiporsas® Ohuen ohut fileepihvi, joka valmistuu todella nopeasti. Rypsiporsas® Sisäpaisti on erinomainen raaka-aine valmiiksi uunipaistiksi tai muuhun ruuanlaittoon.

Lue tiedote

HK Maakarit® -sarjaan neljä uutuusmakkaraa

HK Maakarit® -sarja täydentyy neljällä uutuudella, kun kauppoihin saapuu pitkä olutmakkara Angelan Frankfurtteri, tulisempi Helgan Hotfurtteri, perinteinen Claudian Currywursti ja lihaisa Elsan Valkosipuliwursti.

Lue tiedote

HK Bistro -kasvispaistokset

Laadukkaat ja herkulliset HK Bistro Punajuuri-vuohenjuustopaistos, Bataatti-inkivääripaistos ja Punakaalipaistos ovat uusimpien trendien mukaisia mielenkiintoisia makuyhdistelmiä, joiden reseptit perustuvat yksinkertaisiin raaka-aineisiin ja selkeisiin makumaailmoihin.

Lue tiedote

HK Englannin Pekoni™ ja Italian Pekoni™

Pekonin käyttö ruuanlaitossa on yleistynyt eikä se ole enää pelkästään aamiaisherkku. Amerikan Pekonin rinnalle tulee syyskuussa kaksi herkullista uutuuspekonia maailmalta.

Lue tiedote

HK Lindströmin lihapullat

HK Lindströmin lihapullat on maistuva muunnos kotiruokaklassikkona tunnetuista Lindströmin pihveistä. Herkullinen ja lisäaineeton Lindströmin lihapulla on valmistettu suomalaisesta porsaanlihasta ja siinä on reilusti punajuurta.

Lue tiedote

Herkulliset uutuudet joulupöytään

Joulun ruokatrendeissä näkyvät sekä vahvat perinteet että mielenkiintoiset uutuudet, sopivasti yhdessä. Moni ei osta enää yhtä tuotetta suuria määriä, mikä näkyy esimerkiksi pienempien kinkkujen kysynnän kasvussa.

Lue tiedote

Makkara iskee takaisin!

Lue tiedote

HK Viljaporsaan kesäuutuudet viihtyvät grillissä

Lue tiedote

Grillattavat pekoniuutuudet: HK Viljaporsaan grillipekoni ja grillipekoni vartaassa

Lue tiedote

Uutta grillattavaa Rypsiporsas®-lihasta

Lue tiedote

HK Popsi® Perhenakki

Lue tiedote

HK Maakarit® – maailmalta inspiraationsa saaneet artesaanimakkarat

Lue tiedote

HK Kalifornian salaatti ja HK Hampurin salaatti

Lue tiedote

Herkulliset Kabanossi® -uutuusmakkarat

Lue tiedote

HK Chicken & Mango Burrito ja HK Beef & Salsa Burrito

Lue tiedote

2015


HK Rypsiporsas® Fileepihvit: Aasia 370 g & Chili 400 g

Lue tiedote

HK Viljaporsaan Flatbone- herkullisesti maustettu erikoisherkku Amerikasta

Lue tiedote

HK Salaatit: Punajuuri-tsatsiki 250 g & Perunasalaatti sweet chili 380 g

Lue tiedote

HK Rypsiporsas® Parhaat fileepihvit

Lue tiedote

HK Kabanossi Karski-balkan - pieni mutta maukas

Lue tiedote

HK Camping Savupätkä, 300 g

Lue tiedote

HK Kabanossi Pekoni-parmesaani - herkullinen uutuusmakkara tutusta sarjasta

Lue tiedote

HK Kabanossi Salsiccia - kesän mausteinen uutusmakkara

Lue tiedote

HK Rypsiporsas® Pork belly-ainekset

Suomalaisten ruuanlaittotaidot eivät ole enää samalla tasolla, kuin menneinä vuosikymmeninä. Jokainen haluaa kuitenkin laittaa hyvää ruokaa. Uutuustuotteemme on vastaus juuri tähän kuluttajien tarpeeseen.

Lue tiedote

HK Rypsiporsas® Fileesuikale, maustamaton

Maailman paras porsaanliha, HK Rypsiporsas®, on nyt saatavilla todellisena pikaruokana, mureina maustamattomina fileesuikaleina. Maustamaton vaihtoehto saapuu toivottuna uutuutena makuja maailmalta, Japanin wasabin, Italian tomaatti-basilikan ja Meksikon tacon, rinnalle.

Lue tiedote

HK Aito Nakki Baijerilainen

HK Aito Nakkien sarjaan tulee herkullinen uutuus, Baijerilainen. Perinteisessä baijerilaistyyppisessä nakissa maistuvat hieman voimakkaammin paprika, valkosipuli, musta- ja valkopippuri. Valmistuksessa on käytetty suomalaista Rypsiporsas®- ja naudanlihaa.

Lue tiedote

HK Lauantai ja Gouter

HK:lla on pitkä perinne vaaleiden leikkelemakkaroiden valmistuksessa. Vaaleisiin leikkeleisiin tulee kaksi perinteistä ja tuttua uutuutta: Lauantai ja Gouter, jotka ovat edullisia perusleikkeleitä koko perheen makuun. HK Lauantai on herkullinen miedosti maustettu suosikkileikkele ja HK Gouter taas miedosti savunmakuinen herkkuleikkele kinkkupaloilla.

Lue tiedote

HK Rypsiporsas® Ulkofilee

Maailman paras porsaanliha, HK Rypsiporsas®, on nyt saatavilla laadukkaana ja helppokäyttöisenä naturel ulkofileepalana. HK Rypsiporsas®-liha on GMO-vapaasti ruokittu ja Laatuvastuu-sertifioitua porsaanlihaa.

Lue tiedote

2014


Seniorit haluavat syödä tunnistettavaa ruokaa

Maailman ensimmäinen koulutettu senioriraati oli mukana suomalaisessa Tekesin rahoittamassa Seniori-Sapuska hankkeessa, jossa tutkittiin, minkälaista ruokaa seniorit haluavat syödä. Vuonna 2011 alkanut tutkimusprojekti päättyi viime viikolla.

Lue tiedote

Syksyn Rypsiporsas®-uutuudet

Tutustu syksyn mureisiin Rypsiporsas®  -uutuustuotteisiin!

Lue tiedote

HK Lisäaineettomat -sarja

Lue tiedote

HK Kylmäsavustetut kokolihaleikkeleet

Lue tiedote

Herkullisia uutuuksia grilliin!

Tutustu kesäkauden grillattavan ihaniin uutuustuotteisiin!

Lue tiedote

Jos hiihtolenkillä virta loppuu, niin vitsit ovat vähissä

Hiihtolomalla harrastetaan paljon ulkoilua ja liikuntaa. Silloin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota oikeaan ruokailuun, jotta jaksaa paremmin.

Lue tiedote

Perunasipseille kilpailija lihasipseistä

Nyt sipsit tehdään härästä ja possusta. Rasvaisten ja ravintoköyhien perunasipsien aika alkaa olla ohi. Jo jonkin aikaa tarjolla on ollut sipsejä esimerkiksi omenoista ja rukiista. Nyt sipsejä valmistetaan myös lihasta.

Lue tiedote

Vastaus kysyntään: Lisää luomuvaihtoehtoja lihavalmisteisiin

Taloustutkimus Oy:n toteuttaman Suomi Syö 2013 -tutkimuksen mukaan kuluttajat pitävät luomutuotteissa tärkeimpänä kotimaisuutta ja tuotteiden kotimaiseen alkuperään myös luotetaan (69 % vastaajista). Eniten kuluttajat kaipaavat lisää valikoimia luomulihaan.

Lue tiedote

HK:lta uutuusmakuja leivän päälle, naposteluun ja arjen kiireisiin

HK:n alkuvuoden nakki- ja leikkeleuutuudet tavoittelevat pysyvää paikkaa suomalaisten ruokapöydissä. Juhlavuottaan viettävä HK Herkkumaksamakkara on jo klassikko, joka saa nyt rinnalleen suomalaisesta Rypsiporsas®-lihasta valmistetun HK Kinkkupasteijan. HK Valmisruokatuoteperhe täydentyy kahdella uutuustuotteella.

Lue tiedote

Tomi Björck: Rypsiporsas® on monessakin mielessä maailman parasta porsaanlihaa

Yksinkertainen, mutta mullistava suomalainen oivallus pääsee parhaiten oikeuksiinsa lautasella. Rypsiporsas®-liha on maukkaampaa, mureampaa ja sen rasva on parempilaatuista. Lyhyesti sanottuna se on huikean hyvää kotimaista lihaa,” kertoo keittiömestari Tomi Björck.

Lue tiedote

Tomi Björck yhteistyöhön HK Ruokatalon kanssa

HK Ruokatalo on solminut yhteistyösopimuksen ravintoloitsija ja keittiömestari Tomi Björckin kanssa. Björck näkyy jatkossa HK Rypsiporsas®-tuotteiden markkinoinnissa ja mainonnassa.

Lue tiedote

2013


HK 100 vuotta tänään 11.1.

Tammikuun 11. päivänä 2013 tulee kuluneeksi 100 vuotta siitä, kun HKScan perustettiin.

Lue tiedote

2012


THL:n Kansanterveyspalkinto 2012 HK Ruokatalolle sydänterveyttä kohentavasta toiminnasta

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) on myöntänyt tämän vuoden Kansanterveyspalkinnon valtakunnallisesti merkittävästä kansanterveyttä edistävästä toiminnasta HK Ruokatalolle.

Lue tiedote

Kansallista Lenkkipäivää vietetään tänään perjantaina!

Kansallista Lenkkipäivää vietetään perinteen mukaan elokuun kolmantena perjantaina. Suomalaisten suosikkimakkara HK Sininen Lenkki® täyttää tänään 49 vuotta. Ensi vuonna juhlavuottaan viettävä klassikko on säilyttänyt asemansa suomalaisten ruokapöydissä jo puoli vuosisataa. 

Lue tiedote

HK:n Rypsiporsas®-uutuudet maistuvaan syksyyn

Pian juhlavuottaan viettävä HK Sininen Lenkki® saa syksyllä parikseen entistä lihaisamman version. Pannulla taas paistuvat Rypsiporsas®-lihasta valmistetut käristesuikaleet. HK:n syksyn uutuuksien parissa viihtyy niin kiireinen ruoanlaittaja kuin hauduttamisen ystäväkin.

Lue tiedote

Uudet herkulliset mikroateriat: Via Pasta Polpette ja Via Kantarellirisotto

Via valmisruokasarjan syksyn uutuudet hemmottelevat niin pastan kuin riisinkin ystäviä. Via pastasarjan uusin tulokas, Via Pasta Polpette, tarjoilee aidon italialaisen fusillipastan kanssa maukkaita pieniä lihapullia ja tomaattikastiketta. Toinen uutuus on syyssesonkiin sopiva kermainen Via Kantarellirisotto.

Lue tiedote

HK Rypsiporsas uutuudet kruunaavat grillikesän

Tänä kesänä grilliherkkuja voi popsia hyvällä omallatunnolla, sillä tarjolla on laaja valikoima hyviä rasvoja sisältäviä HK Rypsiporsas® -tuotteita.

Lue tiedote
 

Lisää juhlavia reseptejä