
Tuotetiedotteet
2014
HK:lta uutuusmakuja leivän päälle, naposteluun ja arjen kiireisiin
HK:n alkuvuoden nakki- ja leikkeleuutuudet tavoittelevat pysyvää paikkaa suomalaisten ruokapöydissä. Juhlavuottaan viettävä HK Herkkumaksamakkara on jo klassikko, joka saa nyt rinnalleen suomalaisesta Rypsiporsas®-lihasta valmistetun HK Kinkkupasteijan. HK Valmisruokatuoteperhe täydentyy kahdella uutuustuotteella.
Lue tiedoteTomi Björck: Rypsiporsas® on monessakin mielessä maailman parasta porsaanlihaa
Yksinkertainen, mutta mullistava suomalainen oivallus pääsee parhaiten oikeuksiinsa lautasella. Rypsiporsas®-liha on maukkaampaa, mureampaa ja sen rasva on parempilaatuista. Lyhyesti sanottuna se on huikean hyvää kotimaista lihaa,” kertoo keittiömestari Tomi Björck.
Lue tiedoteTomi Björck yhteistyöhön HK Ruokatalon kanssa
HK Ruokatalo on solminut yhteistyösopimuksen ravintoloitsija ja keittiömestari Tomi Björckin kanssa. Björck näkyy jatkossa HK Rypsiporsas®-tuotteiden markkinoinnissa ja mainonnassa.
Lue tiedote