Tuotetiedotteet

2015


HK Rypsiporsas® Pork belly-ainekset

Suomalaisten ruuanlaittotaidot eivät ole enää samalla tasolla, kuin menneinä vuosikymmeninä. Jokainen haluaa kuitenkin laittaa hyvää ruokaa. Uutuustuotteemme on vastaus juuri tähän kuluttajien tarpeeseen.

Lue tiedote

HK Rypsiporsas® Fileesuikale, maustamaton

Maailman paras porsaanliha, HK Rypsiporsas®, on nyt saatavilla todellisena pikaruokana, mureina maustamattomina fileesuikaleina. Maustamaton vaihtoehto saapuu toivottuna uutuutena makuja maailmalta, Japanin wasabin, Italian tomaatti-basilikan ja Meksikon tacon, rinnalle.

Lue tiedote

HK Aito Nakki Baijerilainen

HK Aito Nakkien sarjaan tulee herkullinen uutuus, Baijerilainen. Perinteisessä baijerilaistyyppisessä nakissa maistuvat hieman voimakkaammin paprika, valkosipuli, musta- ja valkopippuri. Valmistuksessa on käytetty suomalaista Rypsiporsas®- ja naudanlihaa.

Lue tiedote

HK Lauantai ja Gouter

HK:lla on pitkä perinne vaaleiden leikkelemakkaroiden valmistuksessa. Vaaleisiin leikkeleisiin tulee kaksi perinteistä ja tuttua uutuutta: Lauantai ja Gouter, jotka ovat edullisia perusleikkeleitä koko perheen makuun. HK Lauantai on herkullinen miedosti maustettu suosikkileikkele ja HK Gouter taas miedosti savunmakuinen herkkuleikkele kinkkupaloilla.

Lue tiedote

HK Rypsiporsas® Ulkofilee

Maailman paras porsaanliha, HK Rypsiporsas®, on nyt saatavilla laadukkaana ja helppokäyttöisenä naturel ulkofileepalana. HK Rypsiporsas®-liha on GMO-vapaasti ruokittu ja Laatuvastuu-sertifioitua porsaanlihaa.

Lue tiedote
 

Lisää juhlavia reseptejä