Tuotetiedotteet

2017


HK Wauhti® -lihaisat välipalat

Ateriarytmit muuttuvat kovaa vauhtia ja on-the-go -syöminen lisääntyy. Välipalojen markkina on suuri ja kasvaa koko ajan. Makeita välipalatuotteita, kuten rahkoja ja patukoita on tarjolla laajasti ja kuluttajat kaipaavat nyt etenkin uusia suolaisia välipaloja. HKScan Finlandin ratkaisu lisääntyneeseen kysyntään on lihaisa välipala HK Wauhti®. HK Wauhti® välipaloissa on kolme makuvarianttia: HK Wauhti® Savuisa, HK Wauhti® Chili & karpalo sekä HK Wauhti® Kurpitsansiemen & mango.

Lue tiedote

HK Rypsiporsas® uutuudet:

Parempi suomalainen porsaanliha on nyt entistä suussa sulavampaa, kun HKScan Finland tuo kauppoihin markkinoiden ainoat veitsimureutetut pihvit - Rypsiporsas®-uutuudet. Suomalaisista kotitalouksista 2/3 on pieniä, yhden tai kahden hengen talouksia, ja uudet Rypsiporsas® -tuotteet soveltuvat hyvin tälle kohderyhmälle. Pakkauksissa on kaksi laadukasta, mureaa pihviä.

Lue tiedote

HK Perhepalvi

HKScan Finland tuo markkinoille lihaisan kokolihaleikkeleen perhepakkauksessa. Leikkeleen lihapitoisuus on 71 %. Leikkeleen siivut ovat normaalipaksuisia, joista savu maistuu palvituotteille tunnusomaisesti. Valmistuksessa on käytetty suomalaista porsaanlihaa ja tuote valmistetaan Mikkelissä.

Lue tiedote

HK Naudanlihan Premium uutuudet

HKScan Finland tuo naudanlihan uudelle tasolle, kun kauppoihin saapuvat HK Naudan Premium sisäpaistituotteet. Tuotteet on valmistettu suomalaisesta, naudan sisäpaistin parhaasta kohdasta leikatusta palasta, joka soveltuu erinomaiseksi raaka-aineeksi laadukkaimpiin ruokiin. Valmiiksi suikaloitu naudan sisäpaisti soveltuu ensiluokkaiseksi raaka-aineeksi suikaleruokiin ja -kastikkeisiin pannulle ja uuniin. Valmiiksi kuutioitu naudan sisäpaisti soveltuu oivalliseksi raaka-aineeksi tasokkaisiin pataruokiin.

Lue tiedote

HK Naudanlihan uutuudet

Talouksista jo kolme neljästä on kooltaan 1 – 2 henkeä. HKScan Finland haluaa ottaa tämän huomioon myös pakkaussuunnittelussa. Uusi, ekologinen ja näyttävä pakkaus on suunniteltu pienille talouksille ja kuluttajille, jotka haluavat ostaa laadukasta lihaa. Naudanliha astuu estradille näissä pakkauksissa mm. Coeur de filet sisäfileenä, Chateaubriand-tyyliin leikattuna sisäfileepihvinä, Entrecôtepihveinä sekä ohuina ulkofileepihveinä.

Lue tiedote

Uudet HK Maakarit® pyörykät

Makkaroista tuttu Maakarit-sarja laajenee pyöryköihin, kun HKScan Finland tuo naposteluun sopivat, laadukkaat pyörykät markkinoille. Laadun takaa suomalainen liha, aidot mausteet ja yrtit sekä falafel-pyörykässä kotimaiset kasvikset. Pyörykät sopivat niin arjen herkutteluun kuin juhlavaan naposteluun.

Lue tiedote

HK Maakarit® Pakkalan Väinö Savulenkki

Palkittu HK Maakarit® -sarja kasvaa uudella, erittäin lihaisalla luonnonsuolilenkillä, joka on valmistettu suomalaisesta porsaan- ja naudanlihasta. Pakkalan Väinö -savulenkki on savustettu aidolla hakesavulla.

Lue tiedote

HK Bistro Hunajakana

Premium-valmisaterioiden suosio on kasvussa ja tuomme tähän tarpeeseen herkullisen uutuuden, HK Bistro Hunajakanan.

Lue tiedote
 

Lisää juhlavia reseptejä