Tuotetiedotteet

2016


Syksyn herkulliset meetvurstiuutuudet

HK Ohuen ohut Tunturimeetvursti, HK Ohuen ohut Meksikon salami sekä HK Ohuen ohut Suomalainen meetvursti perhekoossa ovat syksyn meetvurstiuutuuksia, jotka valmistetaan tietenkin aina suomalaisesta lihasta.

Lue tiedote

Syksyn maistuvat Rypsiporsas® -uutuudet

Rypsiporsas®-fileesuikaleet tehdään siistitystä ulkofileestä ja uutuudet tarjotaan joko maustamattomana tai tomaatilla ja basilikalla pintamaustettuna. Uutta on myös Rypsiporsas® Ohuen ohut fileepihvi, joka valmistuu todella nopeasti. Rypsiporsas® Sisäpaisti on erinomainen raaka-aine valmiiksi uunipaistiksi tai muuhun ruuanlaittoon.

Lue tiedote

HK Maakarit® -sarjaan neljä uutuusmakkaraa

HK Maakarit® -sarja täydentyy neljällä uutuudella, kun kauppoihin saapuu pitkä olutmakkara Angelan Frankfurtteri, tulisempi Helgan Hotfurtteri, perinteinen Claudian Currywursti ja lihaisa Elsan Valkosipuliwursti.

Lue tiedote

HK Bistro -kasvispaistokset

Laadukkaat ja herkulliset HK Bistro Punajuuri-vuohenjuustopaistos, Bataatti-inkivääripaistos ja Punakaalipaistos ovat uusimpien trendien mukaisia mielenkiintoisia makuyhdistelmiä, joiden reseptit perustuvat yksinkertaisiin raaka-aineisiin ja selkeisiin makumaailmoihin.

Lue tiedote

HK Englannin Pekoni™ ja Italian Pekoni™

Pekonin käyttö ruuanlaitossa on yleistynyt eikä se ole enää pelkästään aamiaisherkku. Amerikan Pekonin rinnalle tulee syyskuussa kaksi herkullista uutuuspekonia maailmalta.

Lue tiedote

HK Lindströmin lihapullat

HK Lindströmin lihapullat on maistuva muunnos kotiruokaklassikkona tunnetuista Lindströmin pihveistä. Herkullinen ja lisäaineeton Lindströmin lihapulla on valmistettu suomalaisesta porsaanlihasta ja siinä on reilusti punajuurta.

Lue tiedote

Herkulliset uutuudet joulupöytään

Joulun ruokatrendeissä näkyvät sekä vahvat perinteet että mielenkiintoiset uutuudet, sopivasti yhdessä. Moni ei osta enää yhtä tuotetta suuria määriä, mikä näkyy esimerkiksi pienempien kinkkujen kysynnän kasvussa.

Lue tiedote
 

Lisää juhlavia reseptejä